Društvene mreže

Problem s Instagramom – kako vratiti Instagram?

Edit 12.03.2018.

Nažalost, ova metoda više ne vrijedi i više nema načina da se prijavi hakirani račun. Instagram je uvijek imao relativno lošu korisničku podršku ali u zadnje vrijeme je još gora nego što možete zamisliti, posebno jer uspješno ukidaju sve načine na koje ih korisnik može kontaktirati.

Što sada možete učiniti?

Ukoliko još uvijek znate mail s kojim ste se prijavili na Instagram, a haker nije promijenio lozinku i na njemu, jedino što vam preostaje je da na Log In ekranu idete na opciju Get help signing in.

instagram-1

Unesite svoju email adresu i pratite upute na ekranu koje će vam Instagram dati. Tom metodom možete promijeniti svoju lozinku i potencijalno se spojiti na profil. Međutim, nema garancije ni da će to uspjeti ukoliko je riječ o hakiranom profilu ili više nemate pristup mailu.

U tom slučaju više ništa ne možete učiniti osim otvoriti novi profil, maksimalno ga osigurati dvofaktorskom autentifikacijom i jakom lozinkom i nadati se da će ovaj put biti sve u redu.

Osigurajte svoj profil dok nije kasno:

 • izaberite email koji koristite i kojemu imate pristup
 • omogućite dvofaktorsku autentifikaciju
 • izaberite jaku lozinku koju nije lako pogoditi i zapišite je na sigurno mjesto

cvijeće

“Ti si doktorica za Instagram i moraš mi pomoći”, napisao mi je prije nekoliko dana jedan simpatični čitatelj bloga na Facebook Messenger. Doktorica za Instagram, nasmijala sam se, ali sam se i zamislila. Stvarno…većinu slobodnog vremena rješavam probleme svojih čitatelja vezanih uz svima omiljenu društvenu mrežu – Instagram.

Instagram je društvena mreža čija popularnost raste nevjerojatnom brzinom, ako uopće vjerujete da je to moguće. Isto tako, iako uglavnom radi prilično fluidno i bez problema, nisu rijetke razne poteškoće s kojima se suočavaju korisnici Instagrama.

Imate li i vi Instagram i do sada niste imali ni jedan problem s aplikacijom, smatrajte se sretnima jer imam veliki broj čitatelja koji se suočavaju s problemamima vezanim uz Instagram, profil na Instagramu i bugove koji ih ometaju u bezbrižnom korištenju aplikacije.

U zadnje vrijeme mi se počelo javljati puno čitatelja koji imaju problema s profilom na Instagramu, točnije, ne mogu više ući (ulogirati se) na profil. Tako sam provela cijelu prošlu nedjelju na Messengeru pokušavajući pomoći jednoj simpatičnoj mladoj dami koja je, greškom, uklonila email s Instagrama i više nije mogla ući na svoj profil, iako su svi njeni prijatelji profil mogli vidjeti bez ikakvih problema.

Nakon puno pokušaja od kojih ni jedan nije donio željene rezultate, došla sam do ove ideje. Predložila sam joj da pokuša. Učinila je to i onda smo nestrpljivo čekale. U nedjelju se ništa nije dogodilo ali mi je zato, odmah u ponedjeljak ujutro javila da je uspjelo i da je vratila svoj Instagram.

Nitko sretniji od nas. Ako niste znali, ja se veselim jednako kao i čitatelji kojima pomognem. Možda i više jer bi mi bilo žao da ne uspijemo i da ne mogu pomoći, a vidim da su ljudi očajni. Nekome je to možda smiješno ali mnogima društvene mreže znače puno, na njima su im brojne uspomene i razumljivo je da će biti pod stresom ako se nešto dogodi.

Što se tiče ostalih problema s Instagramom, bude tu svega. Hakiranih računa, bugova koji spriječe pristup Instagramu, lozinki koje prestanu raditi same od sebe pa se korisnik više ne može ulogirati, zaboravljenih lozinki i korisničkih imena i, kao gore navedenih, problema kad se greškom i nepažnjom ukloni email s Instagrama.

S obzirom da sam ustanovila da ova metoda donosi dobre rezultate kad je riječ o nekom većem problemu, odlučila sam je postaviti i na blog kako bi pomogla i drugima.

Za sve manje probleme na Instagramu uvijek preporučujem da učinite sljedeće:

 • odlogirajte se pa se opet ulogirajte
 • provjerite je li vam aplikacija Instagrama ažurirana pa ako nije učinite to
 • deinstalirajte i opet instalirajte aplikaciju Instagrama na svoj telefon (neće se izbrisati slike ni vaš profil)
 • pokušajte se ulogirati preko PC-ja. Iako ograničenih mogućnosti, Instagram se može koristiti i preko računala pa je to jedna od boljih metoda provjere je li problem u mobilnoj aplikaciji ili je riječ o nekom većem problemu koji s aplikacijom nema veze

Kad ste prošli sve ove metode, a ništa nije pomoglo, znak je da moramo ići na plan B i smisliti neko bolje rješenje. Ovo koje ću vam sada dati prvenstveno se odnosi na problem vraćanja svog računa kad greškom (ili namjerno) uklonite email adresu sa svog profila.

No, metoda provjereno radi i ako je riječ o hakiranom profilu, problemu neispravne lozinke ili korisničkog imena i bezbroj drugih problema.

Koraci koje morate slijediti točnim redoslijedom koji ću napisati pomoći će vratiti vaš račun na Instagramu.

Da biste vratili svoj račun, morat ćete prijaviti Instagramu da je hakiran. Da, znam, možda nije hakiran, možda vam samo nedostaje email adresa ali to nije važno. Instagram vas neće ozbiljno shvatiti ako im javite da ste zaboravili lozinku ili izbrisali email ali će vas jako ozbiljno shvatiti ako im prijavite hakiran račun.

Prijevara? Možda…ali ne želite li svoj račun nazad? To sam i mislila. Zato, krenimo.

 1. Morat ćete koristiti svoj telefon i mobilnu aplikaciju Instagrama jer ovo ne radi na PC-ju. Nekada je radilo ali više ne pa ne morate ni pokušavati. Svi znamo da je Instagram prvenstveno kreiran kao mobilna aplikacija.

2. Ovi koraci su izrazito važni kako bi sve išlo po planu:

instagram-1

 • upišite svoje korisničko ime, email ili broj telefona
 • nikako nemojte upisivati svoju lozinku (password)
 • kliknite na Get help signing in

3. Bit ćete prebačeni na stranicu koja izgleda ovako:

instagram-2

Na toj stranici nećete ništa upisivati čak i ako znate sve podatke. Ono što morate napraviti je kliknuti na link Need more help? koji se nalazi ispod Send Login Link. Bit ćete prebačeni na ovu stranicu.

4. Popunite tražene podatke. Pod Contact email (if different) upišite email koji ne mora biti identičan onom s kojim ste se ulogirali kad ste otvarali profil ali vodite račauna da to mora biti email kojim se koristite jer ćete se na njega morati spojiti pa je poželjno da znate lozinku i korisničko ime.

instagram-3

5. Tu se zaustavite i nemojte klikati na opcije kao što su I forgot which email is on my account ili I know which email is on my account but I can’t log in. Sve što morate je označiti da vam je račun hakiran – My account was hacked.

instagram-4

6. Instagram će vas tražiti neke detalje pa im ih morate napisati. To ćete morati učiniti na engleskom i ovaj tekst će biti sasvim u redu, slobodno ga iskopirajte: I accidentally removed my email from this Instagram account. When I try to log in, it displays that I need to reset password, but the option will not help since my email is removed. I tried the forgot password option, it’s still not working. Please help me.

Tekst prilagodite problemu koji imate. Ako je riječ o stvarno hakiranom računu, kao što sam nedavno imala slučaj, preskočite sve i upišite da vam je račun hakiran. Ukoliko je riječ o lozinki koju ste zaboravili, a iz nekog razloga vam nova koju vam šalju na mail ne radi, napišite da ste zaboravili lozinku. Isto vrijedi za sve druge probleme.

7. Kliknite na Submit i pričekajte nekoliko minuta (u praksi se pokazalo da reagiraju već nakon 10ak minuta), a onda ćete primiti ovakvu poruku na email. To je email s uputama koje su vam poslali iz Instagrama.

instagram-5

Uglavnom traže od vas da na čisti list papira napišete kod koji su vam poslali, napišete svoje puno ime i prezime kao i ime kojim se koristite na Instagramu. Podignete papir, slikate selfie, spremite fotku kao JPEG i pošaljete im to nazad mailom.

Ukoliko to ne učinite, neće vam pomoći ali mislim da je jedan mali selfie najmanje što možete učiniti za svoj račun. I to je to, nakon nekog vremena račun će vam biti vraćen kao da se ništa nije dogodilo.

Koliko će im trebati? Ovisi, koliko sam primijetila, nema pravila. U slučaju izbrisanog emaila trebalo im je cijelu noć, u slučaju hakiranog računa 5-6 sati, u jednom drugom slučaju, prekompliciranom da ga opisujem, malo duže od jednog dana.

Budite strpljivi i Instagram će vam riješiti problem samo ako se držite svih ovih koraka. Ipak, nadam se da vam Instagram neće priuštiti tolike probleme i stres te da vam ovi savjeti neće nikada zatrebati.

Jeste li imali kada kakvih problema s Instagramom?

Potpis

200 komentara

 1. Zdravo Ivana…
  Treba mi pomoć, u firmi u kojoj radim volim Intagram i Facebook stranicu, ali jutros mi se desilo da ne mogu da se ulogujem na Instagram, stranica uopste ne postoji. I kada je pretražim sa drugog naloga ne može se pronaći. Šta da radim…?

  Sviđa mi se

  1. Zdravo,
   ukoliko nije moguće ulogirati se ni preko mobitela ni preko web verzije na kompjuteru, a nalog više ne postoji, može biti samo riječ o hakiranom računu ili da je Instagram sam izbrisao nalog iz nekog razloga.
   Najbolje je ići na login ekran, upisati korisničko ime pa na opciju Need more help? Tamo treba slijediti korake i pokušati objasniti Instagramu u čemu je problem kako bi poslali kod s kojim se potrebno slikati i putem kojeg će se moći ulogirati nazad na profil.
   Međutim, nema garancije da će to uspjeti, nažalost, kao ni da će Instagram reagirati posebno ako su oni iz nekog razloga obrisali profil.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Sviđa mi se

  2. Pozdrav Ivana.Evo ja imam problem sa Instagramom.Naime zaboravio sam šifru svog IG profila i sad za oporavak ja moram imati SiM karticu da bi dobio potvrdni kod.Međutim ta kartica je oštećena i ja ne mogu dobiti kod.Da li postoji neki metod za vracanje profila? Lijep pozz
   Mozes me kontaktirati na @abdulinsta89

   Sviđa mi se

   1. Jedina je šansa da probaš preko email adrese. Znači, na login ekranu aplikacije ići na Get help signing in koji se nalazi ispod Log in i onda upisati mail s kojim si prijavljen na Instagram kako bi poslali na njega resetiranu lozinku.
    Lijep pozdrav,
    Ivana

    Sviđa mi se

 2. Kako mogu vratiti sifru Instagrama,ukoliko sam zaboravio koji mail sam prijavljem i broj telefona koji je na intagramu,facebook mi je povezan sa starim nalogom instagrama.

  Sviđa mi se

 3. Molim vas mi pomozite,očajan sam.Već neko duže vrijeme nemam instagram.Problem je u mobilnoj aplikaciji jer se mogu ulogirati preko PC-ja i preko drugih uređaja. Ali kad se idem ulogirati preko svoga iphona upišem ispravno korisničko ime i šifru i na vrhu ekrana mi piše `ŽAO NAM JE,DOŠLO JE DO PROBLEMA S VAŠIM ZAHTJEVOM´(sve sam probao ništa nepomaže, molim vas pomozite)

  Sviđa mi se

   1. U ovom slučaju uglavnom pomaže vraćanje telefona na tvorničke postavke. Ne mogu garantirati da će 100% uspjeti ali do sada je donosilo rezultate u većini slučajeva. Samo napravite backup prije kako ne biste ostali bez svega.
    Lijep pozdrav,
    Ivana

    Sviđa mi se

   1. Pokušaj još deinstalirati pa opet instalirati aplikaciju pa malo pričaj nekoliko sati, a ako se ni onda ne bude moglo vratiti kontaktiraj Instagram preko profila pa prijavi problem (3 točkice u gornjem desnom kutu pa na Report a problem).
    Lijep pozdrav,
    Ivana

    Sviđa mi se

   1. IVANA MOLIM TE POMOZI URADILA SAM SVE TO ALI TRAZE DA MORAM NAPISATI SVA PRETHODNA KORISNICKA IMENA KOJA SAM KORISTILA PRIJE ALI SE NE SJECAM, NADAM SE DA CE TE MI ODGOVORITI.

    Sviđa mi se

   2. Probaj se sjetiti barem nekoliko…pa makar otprilike. Postoji šansa da neće ni otkriti da to nisu baš točno ta korisnička imena nego da samo žele vidjeti je li riječ o osobi koja pokušava doći do nečijeg tuđeg profila ili o korisniku koji želi doći do svog.
    Ne mogu garantirati ali nekima uspije 🙂
    Lijep pozdrav,
    Ivana

    Sviđa mi se

  1. Baš mi je drago 🙂 Nema na čemu.
   Instagram u pravilu briše profile koji su prekršili neko od njihovih pravila objavljivanja (neprimjerene fotografije, govor mržnje, spam…), neaktivne profile na koje se dugo nitko nije spojio niti išta objavio, lažne profile koji glume nekoga ili neku poznatu osobu, profile koji nude pratitelje te profile koje je netko prijavio, a u Instagramu su ustanovili da je razlog prijave opravdan.
   U svemu tome ponekad zalutaju i oni koji nisu napravili ništa od navedenog pa brza reakcija često pomaže u vraćanju profila.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Sviđa mi se

   1. Hvala puno, a da li je moguce i to da za malo vremena dobijes vise pratitelja i kao dobijes ban ili tako nesto pa ti oni deaktiviraju i nakon nekog vremena vrate profil?

    Sviđa mi se

 4. Npr. skupio sam 1300 pratitelja za 7 dana, a pritom pratio negdje oko 3k, i najprije sam dobio zabranu, a zatim su ga i izbrisali, isto to se desilo i na proslom acc ali njega su vratili nakon sto sam podnio prijavu, pa ako ima ko slicnih iskustava neka se javi

  Sviđa mi se

 5. Zdravo Ivana, i ja trebam pomoć!!
  Naime, ne mogu nikako pristupiti svome racunu. Kada upisem korisnicko ime i lozinku, instagram od mene trazi da potvrdim te podatke s kodom koji mi je poslan na mail. Ali postoji problem jer sam ja zaboravila svoju e postu od instagrama te ne mogu nikako pristupiti tom kodu koji su mi poslali.
  Zalila sam se instagramu te su mi oni poslali kod na drugi mail te sam se morala uslikati s tim kodom i poslati ga natrag njima, ali oni mi jos nisu nista odgovorili na to sto sam im poslala.
  Da im posaljem opet? Mozda je greska jer sam im prijavila da sam zaboravila adresu e poste. Da sada prijavim hakirani profil?
  Molim te, pomozi mi!!

  Sviđa mi se

  1. Zdravo 🙂
   Pričekaj još 1 dan da se povratno jave, a onda pošalji sve opet…sliku i kod na mail na koji si im slala. Ako se ni nakon toga ne jave, salji im uporno koliko god puta treba. Spori su, losa im je korisnicka podrska i kad vide da je netko uporan obicno se potrude rijesiti problem.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Sviđa mi se

   1. Može biti puno toga u pitanju…moguće da netko uporno iz nekog razloga prijavljuje nalog, često brišu ukoliko pomisle da je riječ o tuđim slikama, spamu, kršenju pravila objavljivanja i korištenja Instagrama. Ponekad nažalost dođe i do greške pa obrišu bez razloga.
    Lijep pozdrav,
    Ivana

    Sviđa mi se

 6. Pozdrav,imam isti problem kao mimi,ne mogu pristupiti kodu jer sam zaboravila emajl adresu,kako da zatražim od instagrama da mi pošalje kod na drugu andresu,molim vas pomozite

  Sviđa mi se

 7. Dobar dan, zanima me ukoliko ja arhiviram neku od objava, i kasnije je ponovno vratim na profil hoće li doći obavijest drugima da sam ja vratila objave ili nece??

  Hvala

  Sviđa mi se

 8. Poštovani,
  Imam problem na Instagram nalogu. Naime, Instagram je tražio sigurnosni kod,i ja sam onda tek tada shvatila da mejl koji koristim se ne poklapa sa mejlom koji je tu napisan (greska je samo u jednom broju). Sta mogu uraditi da ponovo udjem u svoj nalog,jer mi mnogo znaci? Pritom,dva-tri puta sam slala Instagramu na mejlu,ali oni kao da ne zele nista da urade povodom toga a dala sam im sve neophodne informacije koje su mi trazili… molim vas,pomozite mi!

  Sviđa mi se

  1. Jedino što se još eventualno može učiniti je na login ekranu ići na Need more help opciju pa slijediti korake koje će Instagram dati te ovaj put upisati točan mail. Postoji mogućnost da će netko reagirati i poslati kod na mail te vratiti profil tim putem. Međutim, nažalost nema nikakve garancije uspjeha jer im je korisnička podrška loša i često se dogodi da uopće ne reagiraju na upite i molbe korisnika te u tom slučaju nema više pomoći.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Sviđa mi se

 9. Pozz Ivana.imam problem s mojim instagram nalogom..zaboravio sam sifru za email sad ne mogu da se prijavim.probao sam sve ovako kako si objasnila ..uradio sam to odgovorili su mi sta treba da napisem kad sam ga zadnji put koristio,korisnicko ime i stari email…al mi nisu trazili sliku jos..pa sad ne znam sta da radim da sacekam ili ? Hvala pozz

  Sviđa mi se

 10. Poštovani,
  Moj nalog na Instagramu povezan je sa nalogom na Fejsbuku. Pošto sam Fejsbuk deaktivirala, da li mogu da se prijavim na Instagram preko deaktiviranog Fejsbuk naloga, a da ne aktiviram Fejsbuk?
  Pozdrav!

  Sviđa mi se

 11. Zdravo, nekada davno sam imao Facebook profil, preko kojeg sam se logovao na Instagram. U medjuvremenu sam izbrisao Face profil i sada se ne mogu logovati na Instagram profil, koji je btw i dalje aktivan.
  Pa me interesuje da li ima neko rjesenje za ovaj problem tj. da li ga mogu vratiti i nastaviti koristiti ili da napravim novi a ovaj da prijavim????

  hvala unaprijed

  Sviđa mi se

 12. Zdravo Ivana, imam problem da se prijavim na instagram, nece da se poveze sa mojim fejsbuk nalogom, sifru za instagram sam zaboravila kao i sifru od e-maila na kojem mi je instagram prijavljen i jedini nacin je bio da se povezem preko fejsbuka a sada ne radi ni to (vratila sam mob na fabricka podesavanja, ne znam da li to ima neke veze). Pozdrav.

  Sviđa mi se

  1. Zdravo Tijana 🙂
   Da, vraćanje telefona na tvorničke postavke izbrisalo je sve podatke koji su bili potrebni da se Instagram logira preko Facebooka. Ako ne znaš šifru, a nemaš ni pristup mailu, bojim se da se nije moguće više spojiti na profil 😦
   Jedino što možeš pokušati je da na login ekranu aplikacije ideš na opciju Need more help i slijediš korake te upišeš novi mail kojemu imaš pristup. Postoji mogućnost da će Instagram poslati kod pomoću kojega ćeš se moći spojiti na svoj profil ali nema garancije da će to poslati i da će uspjeti.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Sviđa mi se

 13. Pozdrav,sinoc mi je hakiran profil.Profil je bio privatan i poslovan.obrisane su mi sve objave i ljudi koje sqm pratio.naravno isto tako promljenjen je username i mail.ima sad novo imei mail jer ga pratim preko legice.imam taj instagram dugo i preko 170 000 pratitelja.Kako ga mogu povratit.naravno znam sve moguce svoje podatke sa lnstagrama.hvala unaprijed

  Sviđa mi se

  1. Pozdrav,
   žao mi je što vam se to dogodilo. Bit će teško vratiti profil jer nećete komunicirati s ljudima s obzirom da je Instagram automatizirao svoje poslovanje ali nemojte odustajati jer se profili obično vrate onima upornima.
   Za početak otvorite aplikaciju na telefonu i na login ekranu idite na Get help signing in (nalazi se ispod Log in). Idite na Use Username or Email pa kad upišete kliknite na strelicu gore desno pa klik na Need more help i pratite upute koje će Instagram dati.
   Postoji šansa da ćete morati više puta ponoviti cijeli proces, posebno jer su promijenjeni korisničko ime i mail, izbrisane slike i osobe koje ste pratili za koje je mala mogućnost da ih dobijete nazad čak i ako vratite profil, a kako sam rekla, Instagram nije poznat po kvalitetnoj korisničkoj podršci ali ponovite sve više puta u nadi da ćete uspjeti i da će netko u Instagramu reagirati.
   Želim vam sreću.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Sviđa mi se

 14. U posljednem storiju kada udjem da vidim ko je pregledao stori prikazuju mi se neki pratitelji koju su vidjeli stori medjutim pored njihovog imena stoji “skriveno” kada odem u postavke storija da provjerim da li sam zakljucala stori za te osobe ne pise mi nista, tj.nisam. Zanima me u cemu je rijec, zasto mi pise da je skriveno. Cak sam to bila sklonila za sve kod kojih je pisalo i kasnije se opet pojavilo. Da li znate o cemu je rijec?

  Sviđa mi se

 15. Zdravo, naime meni je racun na instagramu bio obrisan i vracen je i sada me je ponovo izbacio, ali instagram postoji i mogu se slati poruke, ali email je promenjen da li mi mozes reci sta trebam uciniti

  Sviđa mi se

  1. S obzirom da Instagram ne verificira sve profile nego samo one koji zadovoljavaju njihove zahtjeve, ništa se ne može učiniti. No, ukoliko su odobrili verifikaciju i to pismeno potvrdili, a kod nije došao najbolje je prijaviti problem preko profila na opciji Report a problem pa na Something is not working te im objasniti da je verifikacija odobrena ali da kod još nije došao.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Sviđa mi se

 16. Zdravo Ivana.
  Upravo sam iskoristila tvoje upute kako bih vratila pristup nalogu, nadam se da ce uspjeti. Naime, kako sam se nekoliko puta u kratkom vremenskom razmaku prijavljivala i odjavljivala, stigla mi je automatski poruka da je primijecen neobican pokusaj prijavljivanja u moj nalog, te da ce trebati verifikacija. Sta se dalje desava? Profil je povezan sa brojem telefona koji odavno nije u upotrebi, a adresa koja je povezana, ne sjesam je se uopste. Vjerovatno je bila napravljena samo za kratkotrajnu upotrebu. Postoji li ikakva sansa da se azuriraju podaci i unese trenutni broj ili adresa na koji mi mogu poslati kod za verifikaciju? Ovo sa centrom za podrsku nadam se da ce uspjeti, mada mi vec jedan dan ne odgovaraju. Hvala puno, srdacan pozdrav!

  Sviđa mi se

  1. Zdravo,
   nažalost, ne postoji mogućnost promjene podataka osim preko profila ali nadam se da će se javiti. Ako se ne jave ni sljedeća 24h, dobro je ponoviti opet sve. Ponekad se jave tek nakon nekoliko puta upornog prijavljivanja.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Sviđa mi se

 17. Postovanje Ivana,
  privremeno sam se deaktivirala sa instagram naloga pre tri i po meseca. A sad kad zelim ponovo da se vratim on mi ne prepoznaje korisnicko ime nit me povezuje sa brojem telefona,i mejl adresom. Kako ponovo da se ulogujem sa starim imenom i vratim svoj nalog koji sam koristila vise od tri godine?

  Sviđa mi se

  1. Poštovanje,
   nažalost, to je čest problem koji se događa nakon deaktivacije..nitko ne zna zašto, a Instagram ne reagira.
   Nema konkretnog rješenja osim uporno pokušavati prijaviti se u nadi da će prepoznati podatke. Nije loše ni deinstalirati pa opet instalirati aplikaciju ili se probati prijaviti preko računala.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s