Problem s Instagramom – kako vratiti Instagram?

Edit 12.03.2018.

Nažalost, ova metoda više ne vrijedi i više nema načina da se prijavi hakirani račun. Instagram je uvijek imao relativno lošu korisničku podršku ali u zadnje vrijeme je još gora nego što možete zamisliti, posebno jer uspješno ukidaju sve načine na koje ih korisnik može kontaktirati.

Što sada možete učiniti?

Ukoliko još uvijek znate mail s kojim ste se prijavili na Instagram, a haker nije promijenio lozinku i na njemu, jedino što vam preostaje je da na Log In ekranu idete na opciju Get help signing in.

instagram-1

Unesite svoju email adresu i pratite upute na ekranu koje će vam Instagram dati. Tom metodom možete promijeniti svoju lozinku i potencijalno se spojiti na profil. Međutim, nema garancije ni da će to uspjeti ukoliko je riječ o hakiranom profilu ili više nemate pristup mailu.

U tom slučaju više ništa ne možete učiniti osim otvoriti novi profil, maksimalno ga osigurati dvofaktorskom autentifikacijom i jakom lozinkom i nadati se da će ovaj put biti sve u redu.

Osigurajte svoj profil dok nije kasno:

 • izaberite email koji koristite i kojemu imate pristup
 • omogućite dvofaktorsku autentifikaciju
 • izaberite jaku lozinku koju nije lako pogoditi i zapišite je na sigurno mjesto

cvijeće

“Ti si doktorica za Instagram i moraš mi pomoći”, napisao mi je prije nekoliko dana jedan simpatični čitatelj bloga na Facebook Messenger. Doktorica za Instagram, nasmijala sam se, ali sam se i zamislila. Stvarno…većinu slobodnog vremena rješavam probleme svojih čitatelja vezanih uz svima omiljenu društvenu mrežu – Instagram.

Instagram je društvena mreža čija popularnost raste nevjerojatnom brzinom, ako uopće vjerujete da je to moguće. Isto tako, iako uglavnom radi prilično fluidno i bez problema, nisu rijetke razne poteškoće s kojima se suočavaju korisnici Instagrama.

Imate li i vi Instagram i do sada niste imali ni jedan problem s aplikacijom, smatrajte se sretnima jer imam veliki broj čitatelja koji se suočavaju s problemamima vezanim uz Instagram, profil na Instagramu i bugove koji ih ometaju u bezbrižnom korištenju aplikacije.

U zadnje vrijeme mi se počelo javljati puno čitatelja koji imaju problema s profilom na Instagramu, točnije, ne mogu više ući (ulogirati se) na profil. Tako sam provela cijelu prošlu nedjelju na Messengeru pokušavajući pomoći jednoj simpatičnoj mladoj dami koja je, greškom, uklonila email s Instagrama i više nije mogla ući na svoj profil, iako su svi njeni prijatelji profil mogli vidjeti bez ikakvih problema.

Nakon puno pokušaja od kojih ni jedan nije donio željene rezultate, došla sam do ove ideje. Predložila sam joj da pokuša. Učinila je to i onda smo nestrpljivo čekale. U nedjelju se ništa nije dogodilo ali mi je zato, odmah u ponedjeljak ujutro javila da je uspjelo i da je vratila svoj Instagram.

Nitko sretniji od nas. Ako niste znali, ja se veselim jednako kao i čitatelji kojima pomognem. Možda i više jer bi mi bilo žao da ne uspijemo i da ne mogu pomoći, a vidim da su ljudi očajni. Nekome je to možda smiješno ali mnogima društvene mreže znače puno, na njima su im brojne uspomene i razumljivo je da će biti pod stresom ako se nešto dogodi.

Što se tiče ostalih problema s Instagramom, bude tu svega. Hakiranih računa, bugova koji spriječe pristup Instagramu, lozinki koje prestanu raditi same od sebe pa se korisnik više ne može ulogirati, zaboravljenih lozinki i korisničkih imena i, kao gore navedenih, problema kad se greškom i nepažnjom ukloni email s Instagrama.

S obzirom da sam ustanovila da ova metoda donosi dobre rezultate kad je riječ o nekom većem problemu, odlučila sam je postaviti i na blog kako bi pomogla i drugima.

Za sve manje probleme na Instagramu uvijek preporučujem da učinite sljedeće:

 • odlogirajte se pa se opet ulogirajte
 • provjerite je li vam aplikacija Instagrama ažurirana pa ako nije učinite to
 • deinstalirajte i opet instalirajte aplikaciju Instagrama na svoj telefon (neće se izbrisati slike ni vaš profil)
 • pokušajte se ulogirati preko PC-ja. Iako ograničenih mogućnosti, Instagram se može koristiti i preko računala pa je to jedna od boljih metoda provjere je li problem u mobilnoj aplikaciji ili je riječ o nekom većem problemu koji s aplikacijom nema veze

Kad ste prošli sve ove metode, a ništa nije pomoglo, znak je da moramo ići na plan B i smisliti neko bolje rješenje. Ovo koje ću vam sada dati prvenstveno se odnosi na problem vraćanja svog računa kad greškom (ili namjerno) uklonite email adresu sa svog profila.

No, metoda provjereno radi i ako je riječ o hakiranom profilu, problemu neispravne lozinke ili korisničkog imena i bezbroj drugih problema.

Koraci koje morate slijediti točnim redoslijedom koji ću napisati pomoći će vratiti vaš račun na Instagramu.

Da biste vratili svoj račun, morat ćete prijaviti Instagramu da je hakiran. Da, znam, možda nije hakiran, možda vam samo nedostaje email adresa ali to nije važno. Instagram vas neće ozbiljno shvatiti ako im javite da ste zaboravili lozinku ili izbrisali email ali će vas jako ozbiljno shvatiti ako im prijavite hakiran račun.

Prijevara? Možda…ali ne želite li svoj račun nazad? To sam i mislila. Zato, krenimo.

 1. Morat ćete koristiti svoj telefon i mobilnu aplikaciju Instagrama jer ovo ne radi na PC-ju. Nekada je radilo ali više ne pa ne morate ni pokušavati. Svi znamo da je Instagram prvenstveno kreiran kao mobilna aplikacija.

2. Ovi koraci su izrazito važni kako bi sve išlo po planu:

instagram-1

 • upišite svoje korisničko ime, email ili broj telefona
 • nikako nemojte upisivati svoju lozinku (password)
 • kliknite na Get help signing in

3. Bit ćete prebačeni na stranicu koja izgleda ovako:

instagram-2

Na toj stranici nećete ništa upisivati čak i ako znate sve podatke. Ono što morate napraviti je kliknuti na link Need more help? koji se nalazi ispod Send Login Link. Bit ćete prebačeni na ovu stranicu.

4. Popunite tražene podatke. Pod Contact email (if different) upišite email koji ne mora biti identičan onom s kojim ste se ulogirali kad ste otvarali profil ali vodite račauna da to mora biti email kojim se koristite jer ćete se na njega morati spojiti pa je poželjno da znate lozinku i korisničko ime.

instagram-3

5. Tu se zaustavite i nemojte klikati na opcije kao što su I forgot which email is on my account ili I know which email is on my account but I can’t log in. Sve što morate je označiti da vam je račun hakiran – My account was hacked.

instagram-4

6. Instagram će vas tražiti neke detalje pa im ih morate napisati. To ćete morati učiniti na engleskom i ovaj tekst će biti sasvim u redu, slobodno ga iskopirajte: I accidentally removed my email from this Instagram account. When I try to log in, it displays that I need to reset password, but the option will not help since my email is removed. I tried the forgot password option, it’s still not working. Please help me.

Tekst prilagodite problemu koji imate. Ako je riječ o stvarno hakiranom računu, kao što sam nedavno imala slučaj, preskočite sve i upišite da vam je račun hakiran. Ukoliko je riječ o lozinki koju ste zaboravili, a iz nekog razloga vam nova koju vam šalju na mail ne radi, napišite da ste zaboravili lozinku. Isto vrijedi za sve druge probleme.

7. Kliknite na Submit i pričekajte nekoliko minuta (u praksi se pokazalo da reagiraju već nakon 10ak minuta), a onda ćete primiti ovakvu poruku na email. To je email s uputama koje su vam poslali iz Instagrama.

instagram-5

Uglavnom traže od vas da na čisti list papira napišete kod koji su vam poslali, napišete svoje puno ime i prezime kao i ime kojim se koristite na Instagramu. Podignete papir, slikate selfie, spremite fotku kao JPEG i pošaljete im to nazad mailom.

Ukoliko to ne učinite, neće vam pomoći ali mislim da je jedan mali selfie najmanje što možete učiniti za svoj račun. I to je to, nakon nekog vremena račun će vam biti vraćen kao da se ništa nije dogodilo.

Koliko će im trebati? Ovisi, koliko sam primijetila, nema pravila. U slučaju izbrisanog emaila trebalo im je cijelu noć, u slučaju hakiranog računa 5-6 sati, u jednom drugom slučaju, prekompliciranom da ga opisujem, malo duže od jednog dana.

Budite strpljivi i Instagram će vam riješiti problem samo ako se držite svih ovih koraka. Ipak, nadam se da vam Instagram neće priuštiti tolike probleme i stres te da vam ovi savjeti neće nikada zatrebati.

Jeste li imali kada kakvih problema s Instagramom?

Potpis

245 responses to “Problem s Instagramom – kako vratiti Instagram?”

   • Kako mogu povratiti instagram…jednostavno ne mogu uci …kada posaljem na mejl da bi ubacila Kod za instagram…na mejlu ne stize nista.

    Like

   • Molim Vas ako mozete da mi pomognete,pokusala sam sve metode od navedenih ali sta god da probam uvek pokazu da zahtev se ne moze ispuniti i da pokusam kasnije,ali i kad kasnije probam nista od mogucih opcija ne funkcionise.Inace,nalog i dalje stoji netaknut drugi ga mogu videti,tacnije moji prijatelji,slike i sve ostalo je na svom mestu,znaci da nije hakovan ali ja ne mogu da se ulogujem i da pristupim svom nalogu.Molim Vas hitno mi je potrebna pomoc i resenje,hvala unapred.

    Like

   • Niste dobili nikakvu obavijest o banu? Pokušajte se ulogirati na Instagram preko računala čisto da vidim je li problem u aplikaciji na telefonu ili u nalogu pa javite jeste li uspjeli na računalu pristupiti svom nalogu.Možete pokušati se ulogirati i na nečijem tuđem telefonu..ukoliko ta osoba zna svoju lozinku jer će se morati izlogirati.
    Lijep pozdrav,
    Ivana

    Like

   • Na ekranu za prijavu je potrebno kliknuti na Forgot koji se nalazi ispod mjesta za ukucavanje lozinke i unijeti email adresu koja je korištena prilikom prijave na Instagram.
    Nakon toga će Instagram poslati na mail lozinku pomoću koje se može ući na profil.
    Ukoliko više nemate pristup tom emailu, nažalost nema pomoći da se profil vrati.
    Lijep pozdrav,
    Ivana

    Like

   • Ne mogu da restartujem preko gmail koji sam koristio nekad ovaj nalog xilhanrastoderxx sada imam drugi nalog na taj gmail,a za onaj stari profil,ne znam kako da vratim sifru i koristi opet stari nalog na instagramu?

    Like

   • Ivana molim te mozes li mi pomoći. Nasla sam nešto na Google kako izbrisati Instagram i ja sam tu uputila i izbrisao mi se mozeli se to ikako popraviti. Znam i lozinku i korisnicko ime a nemoguće uci 😢 Mozes li mi pomoci

    Like

   • Joj, bojim se da ako je Instagram izbrisan da se tu ništa više ne može učiniti. Moguće ga je vratiti samo kad ga se privremeno deaktivira ali ako se baš izbriše potrebno je napraviti novi profil 😦
    Lijep pozdrav,
    Ivana

    Like

  • Kada dodjem do 3 slike to Trouble logging in mi se uopste ne pojavi,jel to moze samo na ajfonima?

   Like

   • Moglo je i na iPhoneima i Androidima ali u zadnje vrijeme, nakon nekih updatea, mnogi više nemaju tu opciju.
    Sad je najbolje rješenje ići odmah na prvoj slici Get help signing in ili Need more help pa pratiti korake kako bi se riješio problem.
    Lijep pozdrav,
    Ivana

    Like

  • Meni je jucer dosla obavjest zelim li da mi racun bude siguran nesto u tom smilsu stvarno nisam obracala paznju ali znam sto se sve dogada preko takvih drustvenih mreza i stisla sam okej zatim me pitalo koliko imam godina slucajno sam stisla “under 13” i reklo mi je da nisam dovoljno stara za koristenje instagrama od jucer pokusavam uci u njega al ne znam nacin Ivana molim te pomozi💋

   Like

   • Pozdrav Lucija 🙂
    ovo će biti izazov jer Instagram ne dopušta korištenje aplikacije mlađima od 13 godina ali idemo pokušati…
    Probaj za početak deinstalirati pa opet instalirati aplikaciju Instagrama na telefon. Na taj način se brišu određeni podaci i postoji mogućnost da će Instagram “zaboraviti” ovo što se dogodilo.
    Pa kad opet instaliraš aplikaciju na telefon, pokušaj se ulogirati svojim podacima da vidimo što će se dogoditi.
    Ivana

    Like

   • Imam isti problem ali kad sam deindtalirala i ponovo se ulogirala samo mi je izbacilo da ne dopusta koristrnje mladima od 13 molim vad za pomoc jako zelim profil nazad.

    Like

   • Pozdrav Marta,

    pravila Instagrama su da ga ne smije koristiti nitko mlađi od 13 godina tako da će biti teško vratiti profil.
    Međutim, možeš probati požaliti im se putem ovog linka
    https://help.instagram.com/contact/606967319425038
    Samo unesi podatke koje traže i u zadnje polje upiši da nisi mlađa od 13 godina i da ih moliš da ti vrate profil.
    Možda neće odmah reagirati…ima slučajeva u kojima ljudi po mjesec dana svakodnevno šalju molbe pa ponovi i ti više puta ukoliko je potrebno.
    Kod Instagrama prolazi upornost. Možda će tražiti neki dokaz, ukoliko se jave, poput dokumenta koji dokazuje koliko imaš godina…
    Ali pokušaj preko ovog linka..nekima je pomoglo.
    Ako ne uspije, morat ćeš otvoriti novi profil.
    Sretno 🙂
    Ivana

    Like

  • Pozdrav Antonija,
   na žalost, ako ova metoda ne donosi rezultate, bojim se da nema tu puno pomoći jer je ona trenutno jedina koja pomaže u većini slučajeva.
   Instagramu ponekad treba duže da reagira pa nije loše malo pričekati i opet ponoviti ovu metodu ali ako baš ne ide, vjerojatno je Instagram iz nekog razloga izbrisao profil.
   Ivana

   Like

 1. Pozdrav,iskreno se nadam da cete mi odgovoriti jer zaista ne znam sta da radim.
  Imala sam profil na instagramu pod jednim imenom i u medjuvremenu sam ga deaktivirala preko racunara.
  Ne sjecam se zaista da li sam ga vratila preko kompjutera nakratko ili nisam.
  Kao ni da li sam mozda promenila nick i sifru.
  Sve sto znam je da sam danas pokusala da udjem na njega i sa kompa i sa mobitela i nece.
  Ukucala sam svoj email i stigao mi je zahtjev za novu sifru jer sam to trazila (u poruci je pisao moj nick koji inace koristim,kazem vam nisam sigurna da li sam na kraju promijenila nick ili ne).
  Promijenila sam sifru preko tog email-a ali kada sam pokusala da se ulogujem pisalo mi je da ne postoji profil pod mojim nickom i da je doslo do greske da pokusam kasnije.
  Pokusavala sam opet da se prijavim pod svim mogucim nickovima i siframa ali idalje nece.
  Pokusala sam preko racunara i preko chrome na mobitelu posto nemam memorije da skinem aplikaciju.
  Sta da radim?
  Sigurna sam da nisam trajno obrisala profil i da sam ga samo deaktivirala (ukoliko sam i to uradila) ali trajno ga obrisala nisam.

  Like

  • Instagramu treba nešto više vremena da opet aktivira račun nakon deaktivacije, posebno ako je profil duže bio neaktivan. Ponekad je riječ o satima, nekad o danima. Instagram ima podatke pohranjene na raznim serverima pa im treba više vremena da vrate profil.
   Vjerujem da će sve biti ok..ako ne, javite se da pokušamo riješiti drugim putem 🙂
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

  • Pozdrav,
   sad bi trebalo proći ove korake koje sam opisala u tekstu ali preko aplikacije Instagrama jer preko računala ne radi.
   Jedino je rješenje obrisati nešto s telefona ili prebaciti na računalo kako bi se napravilo dovoljno mjesta za instaliranje aplikacije na telefon i onda prijaviti profil kao hakiran. To je rješenje koje donosi rezultate (ukoliko profil nije obrisan od strane korisnika ili Instagrama iz nekog razloga) ali, kao što sam napisala, nažalost samo preko aplikacije.

   Like

 2. Juce su mi hakovali profil, jasno mi je sve sto ste napisali, ali me buni cinjenica da na papiru treba napisati korisnicko ime profila, a zamenili su ga, pa da li da napisem kako sam bila upisana pre hakovanja ili ono sto su oni postavili kao ime naloga sada?

  Like

 3. Pozdrav ! Juce su mi hakovali instagram i jasno je sve sto ste napisali, buni me samo to sto su hakeri promenili moje korisnicko ime, da li da na papiru koji traze da drzim na slici napisem korisnicko ime koje sam koristila pre hakovanja ili ovo koje su oni stavili sada ?

  Like

  • Pozdrav Natalija,
   znači Instagram se još uvijek nije javio…Bojim se da ova metoda više ne pomaže jer je promijenjeno ime profila. Tvoj profil stari više ne postoji jer je promijenjen..i sad postoji samo ovaj s novim imenom.
   Ipak..ako su poslali ili pošalju kod, neka na papiru piše novo ime jer staro više ne vrijedi. U tom slučaju bi mogla dobiti barem ovaj profil nazad..promijeniti lozinku i ime profila..izbrisati nove slike koje je haker postavio i krenuti ispočetka. Ali..mislim da je stari profil izgubljen..kao i slike na njemu koje su obrisane.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

   • Da li pratioci ostaju u istom broju ili sve krece ispočetka? Postoji li mogućnost da instagram otkrije da to zapravo jeste bio moj profil? 😦 Hvala na odgovoru ! ❤️

    Like

   • Pratioci bi, ako sve prođe u redu, trebali ostati u istom broju. Bilo bi dobro prvo vratiti profil, svoje ime i promijeniti lozinku, a onda bi još trebalo malo pisati Instagramu i nadati se da će vratiti i slike nazad. Kažem..nema garancije. Takve stvari su se događale i poznatim osobama i brendovima pa Instagram nije uvijek reagirao kako treba i pomogao.
    Ipak, nadam se da će biti ok i da će barem profil s pratiocima biti vraćen 🙂

    Like

   • Pozdrav,Ivana,imam problem da kad pokusavam da se prijavim na svoj nalog,pise da ce lozinku poslati na neki e-mai l koji ja uopste ne koristim,a ni nisam nikad koristila,sta da radim?
    Unapred hvala!

    Like

 4. Ne mogu da udjem na Instagram profil preko aplikacije, imala sam dva profila, na jedan sam mogla na sve druge ne. Piše da je doslo do greske pri povezivanju. Neće ni sestrin nalog. Preko google hoće, preko aplikacije neće. Pokušala sam sve. Od obaranja sistema, brisanja aplikacije, slanje Instagram u onaj mail sa slikom sifrom i ostalim stvarčicama, i ništa. Čak me mogu ni da napravim novi Instagram profil. Kada krenem da ga napravim, piše da je zbog kršenja uslova korišćenja, sto me jako cudi. Ništa sto nisam trebala nisam uradila. Sta mi je ciniti? Osim kupiti novi telefon😂

  Like

  • Pozdrav Ivana,
   čini se da ti je Instagram, iz nekog razloga, dao ban na telefon..Znači, potpuno je blokirao uređaj. Zašto? Puno je razloga ali nisu ni važni jer Instagram po tom pitanju više neće ništa učiniti.
   Ono što preostaje je promijeniti ID telefona ukoliko imaš Android. To znači vraćanje telefona na tvorničke postavke. Treba samo voditi računa o tome da će ta metoda izbrisati apsolutno sve s telefona…kontakte, slike, aplikacije…pa je potrebno napraviti backup, zapisati sve lozinke kako bi se mogla opet ulogirati na mail..Facebook i slične aplikacije za koje je lozinka potrebna.
   Kako promijeniti ID telefona:
   – idi u Settings
   – skrolaj do Backup & reset
   – otvori Backup & reset pa klik na Factory data reset opciju
   To će formatirati telefon i vratiti sve na početak. Nakon toga će se telefon automatski resetirati i to je to.
   Trebat će vratiti sve na njega, instalirati aplikacije i krenuti ispočetka.
   Ta metoda obično pomaže kod ovakvog bana na Instagramu iako ne mogu garantirati 100%, naravno.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

   • Može se i iPhone vratiti na tvorničke postavke ali, kao i kod Androida, sve se na njemu briše. E sad..s obzirom da je to previše objašnjavanja za komentar jer treba malo više od 2 klika…mogu napisati vodič na blogu kako vratiti iPhone na tvorničke postavke.
    U međuvremenu, bilo bi dobro da napraviš backup telefona ili barem prebaciš slike, zapišeš koje si sve aplikacije imala kako bi ih mogla opet sve instalirati i provjeriš znaš li za sve lozinke pa u slučaju da ne, promijeniš ih dok još možeš.
    Vraćanje telefona na tvorničke postavke je prilično ekstremna metoda ali obično pomaže riješiti mnoge probleme.

    Like

  • Super 🙂
   Evo ovako: na telefonu idi na Apps&Data pa klik na Restore from iTunes – next
   – spoji telefon s računalom preko kojega je rađen backup
   – otvori iTunes na računalu i izaberi svoj iPhone
   – izaberi Select Restore Backup pa izaberi Backup
   Pričekaj dok se sve ne prebaci. I da, neka bude upaljen wifi na telefonu.
   Ako budeš imala još pitanja, javi 🙂

   Like

 5. Cao Ivana imam problem sa instagramom ne mogu da saljem poruke stoji uzvicnik, kada meni neko prvi posalje poruku onda moze ali da ja saljem prvi poruke ne moze,Nije tako bilo ispocetka eto ako mozes da mi kazes o cemu se radi?Moj jedan prijatelje ima igraonicu i signal wi fi je jak i preko njegovog telefona sam slao poruke i ne moze.

  Like

  • Ćao! Ako smo isključili wifi signal onda je najveća šansa da te Instagram privremeno blokirao i stavio ban na slanje poruka.
   To se dogodi kad se šalje puno poruka i slika pa Instagram to shvati kao spam. Najbolje bi bilo pričekati nekoliko dana ili čak tjedan da se stvari malo smire jer tada obično maknu ban i sve radi kao prije.
   Naravno, uvijek postoji opcija i da Instagram ima grešku u sistemu koja zahvati neke profile. To se već događalo i ljudi danima nisu mogli slati poruke. Isto tako, crveni uskličnik stoji kada se šalju poruke nekome tko nas ne prati pa moramo čekati da ta osoba odobri primanje poruka.
   Najbolje je pričekati jer tu nema puno pomoći…ili je njihova greška ili misle da spamaš porukama (što ne mora biti točno..oni isto pogriješe) 🙂
   Pozdrav,
   Ivana

   Like

  • Pretpostavljam da je problem u tome što si imala omogućenu dvofaktorsku verifikaciju..inače bi se mogla ulogirati putem user name-a i password.
   Ukoliko je to slučaj, Instagram uvijek prilikom dodavanja dvofaktorske autentifikacije pošalje dodatne kodove za prijavu pa ako imaš to negdje zapisano bilo bi odlično jer se putem njih možeš prijaviti i ulogirati na svoj profil na kojemu se onda mora promijeniti stari u novi broj telefona.

   Like

 6. Imam problem, Pre par dana blokirala sam jednog decka na instagramu, zatim sam ga odblokirala. On me je prvi zapratio, pa sam mu ja uzvratila. Na instagramu pise da se nece obrisati komentari niti lajkovi posle blokiranja, ali ni na jednoj slici nema lajka od tog decka, a komentara je pola nestalo, a pola se sacuvalo. Zatim sam ja usla na njegov profil i preko njegovog profila gledala svoj profil i svi komentari njegovi su njemu prikazani, dok na mom profilu pola tih komentara nema. Sta da radim?

  Like

  • Ćao Jana,
   da nema tih komentara na njegovom profilu logično objašnjenje bi bilo da ih je izbrisao. Ovako međutim je riječ o greški Instagrama koja se često dogodi prilikom blokiranja i odblokiravanja neke osobe. Postoji velika mogućnost da se komentari i lajkovi vrate sami od sebe, jer Instagramu treba vremena da sve “složi”. Ukoliko se to ne dogodi, deinstaliraj pa opet instaliraj aplikaciju Instagrama, to često riješi sve probleme.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 7. Postovana Ivana, molim Vas da mi pomognete, jako mi je bitno. Na instagramu mi se odjednom pojavilo obavestenje ” pomozite nam da potvrdimo da je ovo vas nalog” i nemam mogucnost bilo sta da uradim, salju mi na mail koji ni ne znam koji je, niti mu imam pristup. Po vasim instrukcijama iz clanka poslala sam im čak dva puta selfi sa brojem i podacima o nalogu. Poslali su mi promenu lozinke, iako nije potvrdjeno, lozinka je promenjena, ali meni idalje izlazi isto obavestenje prilikom prijave, i idalje mi salju na taj mail kojem nemam pristup, a ne na moj sa kojeg sam im se obratila. Pomozite mi molim Vas, mnogo mi je stalo da vratim nalog. Kako da im se obratim da mi ne treba promena šifre, nego da mi taj kod posalju na moj mail? Hvala unapred

  Like

  • Draga Ana,
   po ovome što opisujete ili netko pokušava neovlašteno ući na vaš profil ili je netko uspio napraviti profil koji se zove isto kao i vaš (što je često ukoliko koristite svoje ime u kombinaciji s prezimenom, brojevima ili uobičajenim riječima) pa Instagram radi toga blokira vaš profil, a kod šalju na tuđi mail kojim se ta osoba prijavila.
   Moj je savjet da se pokušate ulogirati preko računala na svoj profil na Instagramu pa ako uspijete, preko njega promijenite lozinku ali i email adresu. Ukoliko se ne možete ulogirati ni preko desktop verzije Instagrama, jedino što možete je obratiti im se preko help centra :
   https://help.instagram.com/contact/151081798582137?helpref=faq_content
   ali savjetujem i da im pošaljete upite i preko njihovih društvenih mreža. Instagram je malo teže kontaktirati pa treba biti dosta uporan u pokušajima i slati im sve više puta.
   Isto tako, pošaljite im mail na adresu: support@instagram.com pa im objasnite problem i zatražite da pošalju kod na ispravan mail. Ako vam ne odgovore u nekom razumnom roku (nekoliko sati), nastavite slati mail dok ne odgovore. To su, nažalost, jedini načini na koje možete kontaktirati Instagram. Nadam se da će sve biti u redu i da ćete se uspjeti ulogirati na svoj profil.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

   • Postovana Ivana, mail na koji ste me uputili, support@instagram.com , nije vise u funkciji. Ja im vec peti put saljem selfi i oni mi vec peti put menjaju lozinku, ali ne i mail na koji mi salju bezbednosni kod. To je ocigledno masina, imate li ideju kako da im se obratim a da neko i procita sta mi zapravo treba…
    Unapred hvala
    Ana

    Like

   • Da, Instagram je sad ukinuo i zadnju mogućnost komunikacije s korisnicima. Nažalost, nisu poznati po dobroj korisničkoj podršci. Možete li se uopće ulogirati na svoj nalog? Pokušajte preko računala pa promijenite email kontakt iako ne mogu garantirati da će vam u tom slučaju biti riješen problem.
    S obzirom da je do njihove službe za korisnike teško doći, a ni na Facebooku više nemaju opciju da im se pošalje poruka u inbox, pokušajte im ostaviti komentar na Facebooku ili im se javiti putem Twittera.
    Meni je jako žao što imate problem poput mnogih korisnika ali vi tu više ništa ne možete učiniti osim nekako doći do raspoloživog tehničara u Instagramu koji je voljan riješiti vaš problem.

    Like

 8. Ja sam takodje greskom obrisala email i sve instrukcije koje ste napisali sam ispratila ali kada uradim prva dva koraka Instagram me ne prebaci na tu stranicu na koju bi trebalo da li biste mogli nekako da mi pomognete hvala

  Like

 9. Poštovana,

  zamolila bih Vas da mi pomognete. Radi se o Instagram profilu moje sestre koji sam izgleda “pokvarila”. 😦
  Ušla sam na svoj Instagram sa njenog mobitela i povezala se sa facebookom, međutim ona sada ne može više pristupiti svom Instagram profilu. Razlog je taj što je ona zaboravila lozinku sa inst. kao i mail koji je koristila za ulazak na inst. ali i broj na koji je pravila inst. je to bio neki stari broj koji je zaboravila i koji vise ne koristi. 😦
  A preko fb također ne može ući jer joj ne pokazuje više povezanost, jer sam se ja povezivala sa njenog inst. :((
  Da li ima neki način da pristupi svom profilu?
  Nadam se da ima jer je sve sto je pokušala i bilo je bezuspješno .. :((((

  Nadam se da ćete imati neku ideju!
  Hvala unaprijed!
  Lijep pozdrav!

  Like

  • Draga Jasmina,
   bit će najbolje da sestra prijavi svoj profil kao hakiran, a to će napraviti metodom opisanom u tekstu ispod kojeg ste komentirali.
   Samo neka slijedi sve korake, kada je zatraže mail neka upiše onaj koji trenutno koristi i Instagram bi trebao reagirati, javiti joj se i omogućiti promjenu lozinke preko koje će se onda ulogirati na svoj profil.
   Druga metoda nažalost ne postoji s obzirom da više ne zna ni lozinku, ni mail s kojim se prijavila, a nema više ni isti broj telefona.
   Nadam se da će Instagram reagirati i da će uspjeti vratiti svoj profil. Samo neka slijedi korake točno kako su opisani u tekstu.
   Sretno i lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

  • Bojim se da nema univerzalnog odgovora na to pitanje 😦 Sve ovisi koliko ozbiljno shvate problem, koliko je tehničara u smjeni i koliko različitih upita imaju. Ono što mogu reći iz iskustva, primijetila sam da brzina varira od pola sata do nekoliko dana.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 10. Postoji mozda nekakva mogucnost da se obrisana slika sa instagrama ponovno vrati ( nije arhivirana, vec obrisana ), mozda preko nekakve aplikacije ili…??

  Like

 11. Draga Ivana nadam se da mi mozes pomoci 😂, naime vec duze vrijeme vodim stranicu na instagramu… neskoro sam je odlucila obrisati pa sam blokirala neke ljude… sad me zanima dali postoji nekakva opcija ( kad ih odblokiram ) da to sve izgleda kao sam ih tek sad upoznala ( da ne ostanu sve poruke koje smo imali i sve ostalo… ) ako me razumijes sta hocu reci… da to njima sve izgleda kao da nije stara stranica ( jer ime sam promjenila i cjelokupne objave sz drugacije ) sam mi kad ih odblokiram ostanu njihove poruke kao i njima moje… a onda znaju o kome se radi… 😂

  Hvala unaprijed… 🙂

  Like

  • Razumijem što želiš reći 🙂 ali bojim se da će se to teško izvesti. Moguće je izbrisati poruke čak i iz tuđeg inboxa na način da se uđe u poruke, željena poruka se stisne i malo duže drži pa se stisne Unsend. Na taj način se poruka briše i iz tvog i tuđeg inboxa.
   Međutim, problem kod te metode je što ostaju odgovori te osobe pa će po tome vidjeti da su poruke bile tu i da su nestale. Ali eto..možeš pokušati. Ako nisu neke bliske osobe u pitanju, velika je šansa da su već i zaboravili na te poruke 🙂
   To je jedina metoda..druga ne postoji nažalost.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 12. Postovana,

  Znaci vec se satima preko svog mobitela nemogu prijavit na bilokoji racun na instagramu, probala sam iskljuciti pa ukljuciti mobitel i dalje ne radi… nakon toga sam deinstalirala instagram s mobitela i opet instalirala i dalje ne radi. Na kompjuteru se mogu bez problema prijaviti i na drugim uredajima. Zaboravila sam reci kada probam uci pise mi “Žao nam je, došlo je do problema sa vašim zahtjevom.” Ako znate kako bi to mogla rjesiti molim vas pomozite.

  Unaprijed hvala🙂

  Like

  • Poštovana Karolina,
   s obzirom da vam na kompjuteru i drugim uređajima Instagram radi, s vašim profilom je sve ok.
   Problem može biti sljedeći – ili ste previše komentirali, lajkali i općenito bili previše aktivni na Instagramu pa su vam privremeno “banali” telefon ili je druga opcija da je u samom uređaju došlo do neke greške.
   Savjetovala bih vam da pričekate 24h i vidite možete li se tada ulogirati s telefona, jer tada obično podignu ban, a ako ne, resetirajte telefon na tvorničke postavke.
   To znači da ćete izgubiti sve što ste imali na telefonu..kontakte, slike, aplikacije…pa preporučujem da napravite backup podataka prije resetiranja.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 13. mozetel mi pomoci ovaj slucaj ovako ja sam dobila novi telefon i prvo sto sam instalirala je facebook pa onda instagram prvo sam se prijavila na Facebook a posto je moj instagram napravljen prefo facebooka pritisla sam login wich facebook uvijek sam to radila i kada sam pritisla na novom telefonu to pojavio se neciji drugi profil i nema ni slike ima profilnu i malo foloversa mozetel mi reci u cemu je problem da li je hakovan ili nesto drugo molim vas pomozite

  Like

  • Pozdrav Adela,
   pokušajte ovako: na kompjuteru se spojite na Facebook, znači ne preko mobilne aplikacije, i izlogirajte se s profila. Nakon toga deinstakirajte Instagram na svom telefinu pa ga opet instalirajte. Pričekajte nekoliko minuta pa se opet ulogirajte svojim podacima i pokušajte se opet spojiti na Instagram. To često pomogne.
   Ivana

   Like

 14. Pozdrav, Instagram sam nedavno privremeno deaktivirala i sada se više ne mogu prijaviti. Preko e-maila sam postavila drugu lozinku ali i dalje se ne mogu prijaviti. Što treba napraviti?

  Like

 15. Pozdrav Ivana, nedavno sam deaktivirala Instagram i sada se više ne mogu prijaviti. Preko e-maila sam zatražila promjenu lozinke, poruka je stigla, lozinku sam projenila ali i dalje se ne mogu prijaviti. Što treba napraviti?

  Like

   • Ivana,hvala na odgovoru, ja nisam znala da treba čekati (to sam tek ovdje pročitala haha 🙂 ) pa sam par puta zatražila promjenu lozinke, to nebi trebao biti problem jel tako?

    Like

   • I dalje se ne mogu prijaviti. Stalno mi javlja da lozinka nije ispravna. Ta poruka je pisala i prvi puta kada sam se prijavljivala nakon deaktiviranja (e-mail nisam brisala pa neznam dal moram raditi sve ovo što je gore opisano – isto tako kada kliknem za pomoć, kako je gore opisano, ne otvaraju mi se isti takvi prozori, tj. nemogu pronaći opciju da je račun hakiran)?

    Like

 16. Pozdrav, zanima me da li će sigurno odgovoriti, čekam već drugi dan, pa me zanima imam li se čemu nadati?

  Like

  • Nažalost, Instagramova korisnička podrška je blago rečeno užasna, a postaje sve gora. Nekada su se javljali i uredno rješavali probleme ali u zadnje vrijeme ljudi uzaludno čekaju.
   Preporučujem da im se pošalje još koji put..ali ne mogu garantirati da će se javiti i riješiti problem.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 17. pozdrav Ivana.. imam problem sa prijavom na instagram zaboravila sam sifru .. gledala sam vase upute kako da to radim ali moj mobitel prikazuje drugacije. ne znam dali ja nesto grijesim ili se nesto promijenilo u zadnje vrijeme.. meni se prikazuje skroz drugacije na ekranu.. ja sam taj mail koristila samo za instagram, a mobitel mi se pokvario i nesam se nigdje drugdje ulogirala niti sam dodala sigurosni drugi mail uz taj racun. instalirala sam instagram na novi mobitel svoj profil mogu naci ali ne mogu se ulogirati.

  Like

  • Idemo probati ovako…
   Kad se otvori aplikacija Instagrama na telefonu pojavi se login screen. Klik na Get help signing in pa izaberi jednu od opcija Use username or email, send an sms ili log in with Facebook (u slučaju da su računi povezani..inače ne radi). Ako postoji problem s mailom, npr.zaboravljena lozinka, najbolje je pokušati putem sms-a dobiti novu lozinku za Instagram.
   Ako nije moguće pristupiti računu ni ovim metodama, putem maila, sms-a ili Facebooka onda ovako:
   opet na login ekranu treba kliknuti na Get help signing in, klik na Username or Email pa upisati jedno od to dvoje. Klik na strelicu koja pokazuje u desno pa izabrati opciju Need more help? i pratiti upute koje se pojavljuju na ekranu.
   Jedini je problem u svemu to da ako ne postoji više pristup email računu koji je korišten prilikom registracije na Instagram, a nisu povezani ni Instagram i Facebook kao rezervna opcija, Instagram će odbiti pristup računu.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

  • To je problem Instagrama koji će oni sami riješiti kroz neko vrijeme. Ono što se može učiniti je deinstalirati i opet instalirati aplikaciju Instagrama (samo ako znate svoju lozinku) jer to najčešće riješi većinu problema s Instagramom.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 18. Ćao, imam problem sa instagram profilom, jer mi je neko prijavio profil i instagram ga je izbrisao, jer me je neko prijavio zbog laznog predstavljanja sto naravno nije tacno,slazem se s tobom da je instagramova podrska korisnicima uzasna pokusala sam ovo sto si ti napisala ali odmah na prvom koraku kada upisem ili email ili korisnicko i kliknem ono sto si napisala ne otvori mi se ono sto treba vec normalno kada zaboravimo lozinku pa mozemo preko broja ili preko emaila traziti novu lozinku,nadam se da ces mi pomoci ili bar dati savjet jer mi se ovo nazalost desava 5. put. Lijep pozdrav

  Like

  • Ćao! Žao mi je što to čujem 😦 posebno jer se dogodilo već 5.put. Nažalost, kad Instagram trajno izbriše nečiji profil više nema nikakvih metoda da ga se vrati. Ponekad samo daju ban ali o tome i obavijeste korisnika.
   Vjerujem da to radi netko tko te poznaje i iz nekog razloga ima nešto protiv tebe..ima svakakvih zlih i ljubomornih ljudi. Moj ti je savjet da otvoriš novi profil i namjestiš ga na privatne postavke i dobro biraš koga prihvaćaš da te prati.
   Ako uspiješ saznati tko je osoba koja te stalno prijavljuje, blokiraj je i onda te više neće moći pronaći na Instagramu pa ni prijaviti.
   Nadam se da će sve biti ok 🙂
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 19. Zamolila bih Vas da mi pomognete. Ne znam iz kog razloga ali slike kao i story mi se brisu 5 min posle objavljivanja,jednostavno nestanu . Ne zelim da gasim profil sta bih jos mogla?

  Like

  • Pozdrav Jovana,
   bojim se da je u pitanju greška (bug) na Instagramu koji nema direktne veze s vama i vašim profilom iako utječe na njega. Jedino što mogu preporučiti, a što preporučuje i Instagram u takvim slučajevima, je da deinstalirate i opet instalirate aplikaciju na telefon. Ta metoda često pomaže kod problema s Instagramom.
   Ukoliko to ne pomogne, idite na 3 točlice u gornjem desnom kutu na svom profilu pa u Settings i na Report a problem pa javite da imate problem. Tada bi Instagram trebao reagirati i vidjeti u čemu je točno problem 🙂
   Ivana

   Like

 20. Zamolio bih vas da mi pomognete, instagram je odjednom stao sa radom tj kad udjem pise da sadrzaj nije ucitan..kada sam se odjavio vise nisam mogao da udjem, pise mi sledece “Повезивање са услугом Instagram није успело. Проверите да ли сте повезани на интернет, па покушајте поново.”
  Pokusao sam da restartujem lozinku preko maila, ali na mailu mi nista ne stigne.
  Hvala unapred puno 🙂

  Like

  • Pozdrav Mirko,
   Instagram je pun bugova, a uz to imaju i lošu korisničku podršku. Idite u postavke svog telefona pa na aplikacije, izaberite Instagram i za početak očistite cache i data. To ponekad riješi problem. Ono što iz Instagrama i sami preporučuju, a što iz iskustva mogu potvrditi da pomogne u većini slučajeva
   je da deinstalirate pa opet instalirate aplikaciju Instagrama. Ukoliko ni to ne donese željene rezultate, ponekad pomogne vraćanje telefona na tvorničke postavke, samo
   što ta metoda sa sobom donosi i puno posla oko backup-a, prebacivanje podataka i slika i ponovne instalacije svega što ste imali na telefonu.
   Često se problem s Instagramom i sam riješi nakon što malo pričekate, čim otkriju sami problem i ažuriraju aplikaciju.
   Ivana

   Like

 21. Moze li samo pitanje , kada im posaljem na email informacije koje su im potrebene da bi vratili moj nalog oce li mi oni poslati neki kod ili nesto drugo kako bih usla opet u svoj stari profil ? Hvala unapred .

  Like

  • Najvjerojatnije će vam poslati novu lozinku pomoću koje ćete ući na svoj profil i koju ćete moći onda promijeniti po svojoj želji ili resetirati staru lozinku ukoliko ste je zaboravili pa je to razlog zbog kojega ne možete pristupiti profilu.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 22. Pozdrav! Imam groznu situaciju da sam deaktivirala svoj Instagram profil..inače bi se uvijek logirala putem facebooka pa ni sama ne znam koji je mail baš od Instagrama (neki prastari koji ne koristim). Preko novog mobitela sam se probala vratiti logirajući se putem facebooka ali to me ne vodi do starog profila nego do novog… Probala sam izvesti ovo upisujući korisničko ime koje sam koristila no piše mi da se ne koristi. Postoji li način da vratim profil ili da se pozdravim s njim? 😦 Hvala…

  Like

  • Bojim se da u tom slučaju nema spasa profilu 😦 Jedino što možeš probati je da se pokušaš ulogirati preko računala, a ne preko aplikacije na profil pa ako to uspije na web verziji promijeniti mail i lozinku.
   Inače ovako bez maila..nije moguće vratiti profil nažalost.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

  • Ćao,
   trebat će mi malo više podataka 🙂
   Je li došla neka obavijest? Možeš li se uopće spojiti na profil? Je li se to dogodilo iznenada ili nakon neke pojačane aktivnosti u obliku lajkanja, komentiranja i slično.
   Ivana

   Like

 23. Pozdav.Uvijek sam se prijavljivala na instagram preko fb. Sada kada sam dobila novi mobitel e-pošta mi se ne poklapa na fb i na instagramu.Kada se preko fb želim prijaviti na instagram pravi mi se novi racun i ne mogu uci na stari.Molim vas pomoc :))

  Like

  • Pozdrav Paula,
   morat ćeš promijeniti email adresu na FB-u u onu koja je na Instagramu. Na FB stranici idi u settings pa General-Email. Klik na Remove da ukloniš stari mail, upiši novi i slijedi upute.
   To bi trebalo riješiti problem 🙂
   Ivana

   Like

   • Ali,problem je u tome sto se ne sjecam adrese za instagram. :/ Jako davno sam ga pravila i u zadnjih godinu dana se prijavljivam preko fb. Hvala unaprijed mnogo

    Like

   • Ok…sjećaš li se svoje lozinke koju si koristila za prijavu prije prijavljivanja preko fb? Ukoliko da, onda se najbolje prijaviti tako da se upiše korisničko ime i lozinka pa nakon toga promijeni email na Instagramu koji će biti isti kao na fb.
    Ukoliko više nemaš lozinku, otvori aplikaciju Instagrama i idi na need more help opciju.
    Tamo treba slijediti korake, upiši da si zaboravila lozinku emaila, bit će potrebno upisati novi email i pričekati da se Instagram javi i pošalje kod s kojim ćeš se morati slikati te im poslati nazad.
    Nakon nekog vremena Instagram bi se trebao javiti, poslati novu lozinku pa ćeš moći ući na svoj profil i tamo promijeniti email adresu te se opet povezati s fb.

    Like

  • Ta opcija se nalazi na aplikaciji na log in ekranu. Znači, tamo gdje se upisuju podaci potrebni da se ulogiraš na Instagram, ispod Login dugmeta nalazi se plavim slovima napisano – Get help signing in. Treba kliknuti na to i to je link koji će dovesti do ostalih koraka.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 24. Dobra večer, zanima me dali će mi se obrisati instagram račun ( AKO JE NAPRAVLJEN PREKO FACEBOOK-a ), ukoliko mi uklone facebook račun… dali je to povezano, pa će mi automatski i instagram obrisati ili je nešto drugo u pitanju…?? H

  Hvala 🙂

  Like

 25. Imam problem sa instagramom kad udjem na instagram nece da mi otvori slike koje su objavljene niti storije ne mogu da vodim ni moje sloke koje sam objavio ali mogu da primam i saljem poruke jel mozete da mi pomognete hvala unaored

  Like

  • Najčešći je razlog loša internetska veza pa je dobro provjeriti Instagram preko web verzije na kompjuteru i provjeriti internet.
   Ukoliko je s internetom sve u redu, problem je ili u aplikaciji ili Instagram ima bug koji samo oni mogu riješiti. Odlogirajte se pa se opet ulogirajte na Instagram i očistite cache i data aplikacije ukoliko imate Android (preko settings-apps-instagram-storage-clear data/cache). Ako ni to ne pomogne, dobro je deinstalirati pa opet instalirati aplikaciju (samo ako znate lozinku), a ako ni to ne riješi problem potrebno ga je prijaviti Instagramu preko profila (3 točkice u gornjem desnom kutu pa na Report a problem) i objasniti što ne radi kako bi mogli popraviti.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 26. Hej!
  Kako već dugo vremena imam insta račun odlučila sam napraviti još jedan “privatni”, no to nije problem. Problem što mi je na mobitelu bila puna memorija i odlučila sam ga na par minuta deinstalirati da mogu očistiti memoriju,kada sam ga željela povratiti nisam mogla. Upisivala sam točnu šifru ali bi mi me automatski prebacilo na ovaj drugi “privatni”račun a da to nije bila šifra od toga računa. Ne razumijem zašto ne želi ako sam dala točne podatke. Ovo mi se nije nikada događalo. Što napraviti po tom pitanju?
  Srdačan pozdrav,
  Mihaela

  Like

  • Hej Mihaela,
   prvo se probaj izlogirati iz oba računa (3 točkice u gornjem desnom kutu pa Log out of all accounts), a onda ako imaš Android u postavkama idi na Apps pa izaberi Instagram i očisti cache i data i probaj se ulogirati.
   Ako ne pomogne, traži od Instagrama resetiranje lozinke za stari račun, a onda je promijeni. To je inače dosta čest problem kad se otvori više računa..klasičan Instagramov bug koji se često ponavlja.
   Ukoliko ni to ne pomogne, treba prijaviti problem preko profila kako bi mogli otkloniti grešku .
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

   • Napravila sam to sve nije uspjelo. Pokušavala sam i ovaj primjer što ste gore dali o hakiranom računu,no kada sam ga željela poslati nisam mogla,slično je pisalo “nedostaju parametri”. Nisam naglasila da je taj moj pravi račun povezan s facebook-om,i sada me je ovaj “privatni” spojilo na fejs, a niti je isti mail niti lozinka. Sada isprobavam da upišem korisničko ime i svoju pravu lozinku,no lozinka nije točna,vjerovatno je hakiran.Kako je povezano s fejsom stigla mi je poruka da su mi poslali poruku e-pošte mog maila pomoću kojeg mogu vratiti svoj profil, to je mail od facebooka ,ali mi ništa nije stiglo. Gdje to mogu pronaći?

    Like

   • Ponekad mailovi odu u spam ili trash pa je dobro pretražiti sve foldere u mailu. Možeš li pronaći na Instagramu preko novog računa svoj stari račun, kad se pretražuje preko korisničkog imena? Jer kad hakiraju račun obično odmah počnu brisati slike ili promijene ime profila…
    I pokušaj se spojiti na svoj stari račun preko web verzije Instagrama na računalu, samo da provjeriš je li tamo sve ok ili je situacija ista.

    Like

 27. Sve je na profilu uredno,svi followersi, ime ,objave, sve pet. Pokušavala sam na laptopu ali je isti slučaj otvara me u drugi račun. Međutim,kako mi je taj račun povezan s fejsom, i mogućnost promjene lozinke za insta,kažu da mi šalju poruku na taj mail (od facebooka),ali ništa ne dolazi. Ja sam sad zato htjela promjeniti taj mail u opcijama “kontakt za korisnički račun oglasa”, u gmail,ali ni to ne uspjeva. Navodno se dogodila neka greška da pokušam ponovo,ali sve je bezuspješno.Stvarno ne znam što više probati. Nije mi jasno zašto ne želi ako dajem nove podatke.

  Like

  • Dogodio se novi problem,račun koji je bio povezan s facebook-om više nije povezan,nego ovaj drugi. Probala sam sve moguće solucije za šifru,ali bezuspješno. Imate li još koji savjet? Možda sam malo dosadna oprostite mi,ali stvarno mi je stalo da vratim profil jer sam baš jučer objavljivala nakon dužeg vremena i strah me je da ne bi došlo do nekih posljedica. Postoji li uopće ikakva nada da se vrati profil?
   Hvala unaprijed.

   Like

   • Bez brige 🙂 Znam kako je frustrirajuće ostati bez računa pa pokušavam doći do rješenja. Jesi li (možemo i na ti ;)) koristila isti email za oba računa? To često zbuni Instagram.
    Jedno od potencijalnih rješenja bi moglo biti da se odvoje FB i taj novi račun na Instagramu, a onda obrisati taj novi profil i ulogirati se s podacima na stari. To nekima donese rezultate ali nije 100% sigurno.
    Iako, u ovom slučaju mislim da bi bilo najbolje prijaviti problem direktno Instagramu kako bi oni mogli vidjeti što se događa i pokušati to riješiti.

    Like

 28. Možemo nije problem. 🙂
  Znači ja sam imala dva profila nazovimo ih PROFIL 1 i PROFIL 2. Već si upućena u problem pa se neću ponavljati. Uglavnom ja sam sada uspjela nekako doći do PROFILA 1 ( ovoga u koji se ne mogu prijaviti), unijela sam svoje korisničko ime i izbacila mi je moja profilna, mislim da sam na dobrom tragu. Međutim, lozinka mi nije ista kao prije,niti mi je povezan s facebook-om kao prije. Nakon što sam upisala svoje korisničko ime, odabrala sam opciju za postavljanje nove lozinke sms-om, došao mi je link na mobitel, ali kada sam htjela postaviti novu lozinku, mogla sam je postaviti samo za PROFIL 2 i opet nisam uspjela.
  Postoji li možda šansa da si hakiram račun?
  Hvala na razumijevanju 🙂

  Like

  • Teoretski bi se mogao hakirati racun samo sto to bas treba znati napraviti kako bi uspjelo sve kako treba.
   Kazu da kod ovakvih situacija treba biti uporan..Instagram stvarno je aplikacija puna bugova pa nije lose uporno isprobavati, prijavljivati i pokusavati mijenjati lozinke. Nema kod ovakvih problema univerzalnog rjesenja, na zalost, ali nije lose isprobati sve opcije pa i vise puta.

   Like

 29. Pozzz, imam problem sa instagramom, prijavljena sam preko fb, i slucajno sam pritisnula da uklonim svoj racun od fb-a u postavkama instagrama, odjavila sam se i ne mogu nikako uci, uvijek mi dodje ako je ovo vas racun prijavite se i ja ukucam ime s instagrama al nema lozinke, koja mi je lozinka???? Preko fb sam se prijavljivala nikad me nije trazilo lozinku niti su mi dali lozinku,, pomocccc!!!!

  Like

  • Pozdrav,
   ovako..na login ekranu aplikacije, prilikom prijave na Instagram upiši svoju email adresu i idi na Forgot Password i slijedi korake. Postoji mogućnost da će Instagram dati opciju da se lozinka resetira pomoću koje će se onda moći i bez Facebooka spojiti na profil.
   Ivana

   Like

 30. Instagram imam vec nekih godinu dana,nikad nikakvih problema. Danas se desilo da kad sam usla na instagram pise oops an error occurred i ne mogu nista, probala sam mijenjat sifre, deinstalirala pa ponovo instalirala aplikaciju i nista , sad sam nasla ovaj clanak i napravila sve kako si rekla, pa cekam odgovor

  Like

  • Nadam se da će uspjeti 🙂 Ako ne bude rezultata nakon nekoliko sati, maksimalno jedan dan, ponovi sve opet. Ponekad s Instagramom treba biti uporan, imaju prilično loš odnos prema korisnicima.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 31. Jel mi mozete nekako pomoc
  Znaci imam profil na instagramu u kojeg nemogu uc jer sam zaboravila sifru ali kad je idem obnovit stavlja mi nekakvi mail koji nije uopce moj a broj mobitela mi prebacuje na moj drugi racun jel mogu to nekako uspijet vratit

  Like

  • Pozdrav Andrea,
   pokušaj ovako…na login ekranu idi na opciju Get help signing in pa nakon što upišeš ime profila idi na Need more help. Otvorit će se formular gdje treba upisati koji je problem…idi na I forgot the email of my account…postoji šansa da će Instagram dopustiti unos novog maila preko kojeg se može vratiti profil.
   Nažalost, nema garancija da će uspjeti..ali pokušaj i sretno.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

   • Pokusavala san na sve moguce nacine i onda mi je odjednom dosao ovaj nacin koji se rekli da neradi vise i ja sam sve upisala kako ste rekli i poslala ono na papiru i sve pa se nadam da cu uspjet 🤞🏻🤞🏻

    Like

 32. Dobar dan!😄
  Danas sam se pokušao prijaviti na instagram-u no međutim došla mi je obavijest “Došlo je do nepoznate mrežne pogreške.”
  Internet normalno radi, ali se ne želi ulogirati na račun??

  Hvala unaprijed na odgovoru😊

  Like

  • Dobar dan 😀
   Do te greške dolazi najčešće radi neke pogreške u mreži pa do buga na Instagramu. Ovo uglavnom većini pomogne..
   Ako je Android u pitanju treba ići u Settings pa na Apps i izabrati aplikaciju Instagrama. Pod opcijom Storage očistiti data i cache pa resetirati telefon. Nakon toga će se trebati opet ulogirati na Instagram sa svojim podacima i lozinkom.
   Ukoliko je iPhone u pitanju, treba deinstalirati pa opet instalirati aplikaciju Instagrama te resetirati telefon.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 33. Cao, krenula sam da ulazim na svoj profil i samo me je izbacilo sa porukom “lozinka promenjena” ili tako nesto.. vec sam imala takvih problema posto me jedna osoba uhodi sa mojim laznim profilom, koji je jaako ubedljiv, ali sam vec dva puta uspela da povratim profil tako sto sam slala svoj selfi sa onim kodom i korisnickim imenom itd. Sada to vise ne mogu da uradim, tj.oni mi se obrate i posalju kod i kazu sta da uradim (kao prethodnog puta), i kada im posaljem sliku nema odgovora.. tako vec dve nedelje. “Zanimljivost” je da su mi promenili lozinku i onemogucili ulazak na profil onog dana kada sam ja prijavila profil(lazan) kao lazan. Primetila sam da je i taj lazan profil nestao, kao i ja, i da ga nije bilo kao i mene, dve nedelje. Pomislila sam da su ga konacno ugasili, pa da su vrsili neke provere medju nasim profilima, ali danas vidim da ona opet ima taj lazan profil, meni nema odgovora, cak i saljem opet zahteve za taj kod da bih opet poslala selfi, ali mi vise ni na to ne odgovaraju. Pomoc ili da se oprostim od profila? 😦

  Like

 34. Deaktiviran mi je profil u januaru i sada hocu da ga opet aktiviram ali ne moze,kaze da je netacna sifra a kada kucam br tel kaze da pokusam kasnije da je doslo do greske?Da li mi mozete pomoci?Hvala!

  Like

  • Pokušajte preko maila, ukoliko se sjećate s kojim ste se prijavili. Na login ekranu, ispod mjesta gdje se upisuje lozinka treba ići na opciju Forgot, upisati mail pa pošalju na njega lozinku.
   Ukoliko ni to ne pomogne, probajte se ulogirati preko računala..ponekad je problem samo u aplikaciji.
   Lijep pozdrav,
   Ivana

   Like

 35. Dobar dan!
  Prije par dana svoj sam profil na instagram-u prebacio na poslovni (čime mi je automatski povezan sa facebook-om). Sad me zanima ukoliko dođe do nekakvih problema sa facebook-om (tipa da netko ukloni profil, hakira ga…) da li će to automatski utjecati i na moj instagram profil (da li će i njega ukloniti, ili?…)

  Hvala unaprijed!!..

  Like

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: