Blog i pisanje

Orbis daruje (giveaway)

Nakon gotovo dvije godine pisanja bloga, napokon je došlo vrijeme za jedan giveaway ili, na našem jeziku rečeno, darivanje. Već mi se duže vrijeme ta ideja mota po glavi, i iako sam imala neke druge planove za koje sam zaključila da bi predugo trajali dok ih provedem u djelo, odlučila sam realizirati ovu ideju.

Darivanje na blogovima i društvenim mrežama odličan je način da se zahvalite svojim…nikako ne volim riječ pratitelji, pa ću reći online prijateljima (zajednici) što su vjerno uz vas, što prate ono što objavljujete, komentiraju, pišu mailove i javljaju se preko društvenih mreža.

To je upravo ono što i ja želim učiniti s ovim darivanjem. Dati poklon kao mali znak pažnje nakon skoro dvije godine. Ali, da ne dužim, idem odmah na stvar, a to su pravila darivanja i sama nagrada. S obzirom da je ovaj mjesec i Dan žena, ovo darivanje je fokusirano na cure i dame koje prate ovaj blog ali mogu sudjelovati i dečki. Uvjerena sam da imaju neku posebnu ženu u svom životu kojoj bi se ovaj poklon svidio, a naravno, mogu ga ostaviti i sebi. Zašto ne?

Koja su pravila sudjelovanja u darivanju?

Za početak, trebat će vam profil na Facebooku jer se darivanje održava tamo, a ne na blogu. Blog je samo još jedan medij preko kojega obavještavam što se događa.

Kako biste sudjelovali u darivanju morate:

  • Lajkati Orbis na Facebooku
  • Lajkati post u kojem će biti objavljeno darivanje
  • U komentar napisati zašto želite nagradu ili kome ćete je pokloniti

Link na Facebook stranicu

To je to, klasična pravila sudjelovanja u darivanjima.

Tko može sudjelovati?

Darivanje se odnosi na sljedeće zemlje: Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora. 

Što je poklon?

Apivita poklon paket i rokovnik u vrijednosti 450 kuna (60 EUR).

Grčki kozmetički brend sigurno je poznat svim curama (i dečkima) koje vole prirodnu kozmetiku. Osnovan je 1972. godine od strane dvoje farmaceuta, a ime dolazi od latinskih riječi Apis (pčela) i Vita (život) što u doslovnom prijevodu znači pčelinji život.

To je ujedno i filozofija kojom se vode. Poput pčele, nikada ne prestaju stvarati vrijednost. Vrijednost za društvo, za prirodno okruženje i za ekonomiju.

U ovom darivanju možete osvojiti dva proizvoda koja dolaze zapakirani u kutiji.

giveaway-orbis-2

apivita-1apivita-2

Apivita Caring lavander gel za tuširanje i njegujuće ulje za tijelo. Savršeno za opuštanje nakon napornog dana.

Kako biste mogli zapisivati svoje obaveze, ideje i planove, dobro će vam doći i rokovnik koji je osmislila Ella Dvornik, a koji se zove Manijak (oslobodite manijaka u sebi).

giveaway-orbis.7

Ovdje nije riječ o običnom rokovniku s bijelim papirom i crtama. Iako ima i praznih mjesta za pisanje, pronaći ćete i puno drugih, zabavnih stranica.

Naprimjer, liste koje možete popunjavati poput ove Not/To Do List.

giveaway-orbis-3

Što očekujete da ćete postići u ovo vrijeme sljedeće godine? Uvijek je dobra ideja zapisati svoje ciljeve.

giveaway-orbis-4

A zgodno je imati i check-listu za putovanja kako ništa ne biste zaboravili prije puta.

giveaway-orbis-5

Osim toga, dobit ćete i set naljepnica s kojima možete ukrasiti svoj planer i učiniti ga još preglednijim i ljepšim. Ja obožavam naljepnice, a vi?

giveaway-orbis-6

I to je to, idemo po nagradu! Dobitnica (ili dobitnik) će biti izabrana slučajnim odabirom uz pomoć Good Luck Fairy (platforma za slučajni odabir).

Darivanje počinje 07.03., a završava 15.03. u ponoć. U petak 16.03. ću na Facebooku objaviti ime osobe koja je osvojila nagradu.

Jedna važna napomena: osoba koja osvoji nagradu ima vremena do nedjelje 18.03. u ponoć da mi u inbox na Facebooku javi svoje podatke (puno ime i prezime te adresu). Ukoliko to ne učini, istim putem biram novog dobitnika ili dobitnicu u ponedjeljak 19.03. Dobitnik/ca ne plaća troškove slanja paketa. 

Ovo darivanje nije sponzorirano. Za odabir poklona i pokrivanje troškova odgovoran je u potpunosti Orbis Marketing. 

Sad trk na Facebook po poklon 🙂

Potpis

 

6 komentara

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: