Društvene mreže

Instagram i Facebook ne rade

S obzirom da nemam drugi način da javim svojim pratiteljima, večeras ide aplikacijuizvanredan i kratak post o novostima na društvenim mrežama.

Kao što ste možda i sami uočili, Instagram i Facebook trenutno ne rade. Problemi su počeli u popodnevnim satima i vrlo brzo zahvatili veći dio Europe, sjeverne i južne Amerike, Indiju i dijelove Azije.

Mnogi se korisnici, trenutno više od 50%, trenutno žale na sljedeće probleme s Instagramom:

  • ne mogu se ulogirati ili ih aplikacija izbacuje prilikom prijave
  • feed se ne može osvježiti
  • nije moguće objaviti post kao ni Story
  • ne rade privatne poruke

Slični su problemi i na Facebooku, a trenutno ne radi ni Facebook Messenger mnogim korisnicima kao ni neke funkcije WhatsApp-a.

Sve se to dogodilo samo dan nakon što je masovni bug zahvatio Gmail i YouTube pri čemu su mnogi korisnici diljem svijeta imali slične probleme na ovim platformama kao što je danas slučaj s Facebookom i Instagramom.

Iz Instagrama i Facebooka se još nitko nije javio tako da nije poznato u čemu je problem i kada će biti popravljen. Ukoliko problem potraje, a netko se javi s korisnom informacijom ažurirat ću post.

U međuvremenu, uživajte u svijetu bez omiljenih društvenih mreža.

*Javio se Facebook i potvrdio da mreže ne rade te da nije u pitanju hakiranje niti cyber napad. Rade na rješavanju problema i nadaju se da će uskoro biti popravljeno.

* Važno! Nemojte se izlogirati ili brisati aplikaciju jer neće pomoći, a nećete se moći opet ulogirati.

Što radite dok nema Instagrama?

Potpis

2 komentara

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: