Društvene mreže

Instagram: Kako podijeliti IGTV na Story

Iako nije postigao uspjeh Instagram Storyja, IGTV sve više raste i postaje zanimljiv kreatorima koji su dobili još jedno mjesto na kojemu mogu plasirati sadržaj svojoj publici.

Problem kod IGTV-a je u tome što mnogi nisu naviknuti na njega i postoji velika mogućnost da vaši pratitelji neće ni znati da ste objavili IGTV jer ga neće vidjeti. No, pratitelji sigurno gledaju vaše Storyje pa je Instagram Story idealno mjesto na kojemu možete podijeliti IGTV i obavijestiti publiku da imate novi sadržaj u obliku Instagram TV.

U današnjem tutorialu ćemo naučiti kako podijeliti IGTV na Instagram Story.

Otvorite IGTV koji želite podijeliti i kliknite na ikonu aviona od papira koja se nalazi na dnu ekrana. Gledate li video na glavnom feed-u u preview modu onda kliknite na video kako bi se pojavile kontrole i ikone.

igtv-1

Kliknite na opciju Add video to your story.

igtv-2

Bit ćete prebačeni na ekran Instagram Storyja na kojemu možete dodatno uređivati story prije nego što ga objavite te dodati tekst, naljepnice, filtere ili bilo što drugo po želji te objavite Story kao i uvijek.

igtv-3

Ovim putem ćete obavijestiti ljude koji vas prate da imate novi IGTV te sigurno povećati broj pregleda ali i naviknuti publiku na novi tip sadržaja.

Koristite li IGTV?

Potpis

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s