Snapchat: Kako dodati URL Snapu?

Za razliku od Instagrama na kojemu je potrebno skupiti 10.000 ili više pratitelja (što nije ni najmanje lak zadatak) kako biste svojim Storyjima mogli dodati link na web stranicu, na Snapchatu se to može učiniti neovisno o broju pratitelja.

Zato, vodite li profile u poslovne svrhe, saznajte je li vaša publika na Snapchatu kako biste mogli s njima dijeliti linkove, posebno ako na Instagramu niste ni blizu magične brojke od 10.000.

Princip je isti kao i na Instagramu. Snimite story, dodate link i pratitelji mogu povući prema gore kako bi lako i brzo pristupili sadržaju koji želite s njima podijeliti. Danas ću vam u ovom Snapchat vodiču pokazati kako ćete to učiniti.

Nakon što ste snimili sliku ili video za Snap tapnite na ikonu spajalice kako biste mogli urediti sadržaj. Možete isto napraviti i s ranije snimljenim sadržajem koji je pospremljen u Memories.

snapchat-1

Utipkajte adresu ručno ili unesite onu koja je kopirana na Clipboard vašeg uređaja. Želite li koristiti link koji ste kopirali, morat ćete odobriti Snapchatu pristup preko opcije Allow koja će se pojaviti u posebnom prozoru.

snapchat-2

Ukoliko ste manualno utipkali adresu kliknite na Go na tipkovnici uređaja kako biste dobili preview web stranice. Ako Snapchat ima pristup clipboardu onda samo kliknite na link koji ste iskopirali.

snapchat-3

snapchat-4

Kliknite na opciju Attach to Snap koja se nalazi na dnu ekrana.

snapchat-5

Sada kad ste dodali link Snapu, možete nastaviti uređivati post kao i inače. Zgodan trik, zar ne? Posebno ako imate svoju web stranicu ili blog, a puno pratitelja i čitatelja koristi Snapchat.

Kako otkriti koristi li vaša publika Snapchat? Najjednostavnije – pitajte ih na nekoj društvenoj mreži koju koristite i vi i oni.

Volite li vi Snapchat?

Potpis

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: