Društvene mreže

Instagram: Kako koristiti Superzoom na Story-ju

Instagram Stories zabavan su dio Instagrama, a popularnost im je tolika da mnogi fokus stavljaju na njih, a ne više toliko na slike u glavnoj galeriji. No, problem mnogih pojedinaca i brendova je u tome što Storyji počinju nalikovati jedan na drugi, a kako je sadržaja više tako je inspiracije automatski manje.

Kako bi Instagram Storyji bili i ostali zanimljivi dobro je isprobavati različite efekte snimanja i objavljivanja slika i videa, a danas ćemo saznati kako koristiti Superzoom efekt u Instagram Storyju.

Otvorite kameru na Instagram Story pa povucite preko ekrana od desnog prema lijevom kako biste došli do opcije Superzoom koja se mora nalaziti točno ispod dugmeta kamere.

instagram-1

Superzoom ima puno dodatnih različitih efekata poput vatre, srca, paparazzi, bubnjeva i ostalih dodataka koji mogu pomoći da vaš Story izgleda efektno i istakne se u masi. Pomičite prst preko ekrana u desno i lijevo kako biste isprobali sve efekte i izabrali koji vam najviše odgovara.

instagram-2

Kada izaberete željeni efekt Superzooma, stisnite ili držite dugme kamere (ovisno o tome želite li snimiti sliku ili video) i objavite na Storyju (ili spremite na telefon za neki drugi put).

instagram-3

Koristite li Superzoom? Koji vam je najdraži efekt?

Potpis

%d blogeri kao ovaj: