Iz medija

Ovdje možete vidjeti pregled iz medija u kojima sam se našla zahvaljujući svojoj karijeri. Pronaći ćete mjesta na kojima sam dala intervjue, podijelila svoje mišljenje ili dala osvrt o nekoj određenoj temi, članak koji sam napisala, podcast koji sam snimila kao i moju redovnu kolumnu u poslovnom magazinu.

Poslovni Puls-6

Dobro došli na moju kolumnu koju svaki tjedan pišem za Poslovni Puls. Ovdje možete čitati o marketingu, digitalnom marketingu, poslovnim savjetima, oglašavanju, uspjehu i poslovnoj motivaciji što su teme kojima se bavim profesionalno. Uživajte u čitanju.

Poslovni Puls – kolumna

 

slobodna-dalmacija

Slobodna Dalmacija medij su s kojim godinama njegujem kvalitetne poslovne odnose. Ovdje možete pročitati moje intervjue, mišljenja i osvrte o temama vezanim za digitalni marketing i internet.

Slobodna Dalmacija – Zarađivanje na Instagramu

Slobodna Dalmacija – Uspjeh Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu

Slobodna Dalmacija – Jesu li trolovi krivi za kampanju protiv cijepljenja

Slobodna Dalmacija – Kako negativni komentari na internetu utječu na poslovanje

Slobodna Dalmacija – Kako zaštititi podatke na Facebooku i Instagramu

Slobodna Dalmacija – koliko zarađuju zvijezde Instagrama

vecernji-list

Osvrt u Večernjem listu o tome tko su influenceri u Hrvatskoj, o kakvom je zanimanju riječ i o kakvim zaradama je ovdje riječ.

Večernji list – Influencer, novo zanimanje

antena-radio

Zanima li vas kako povećati broj pratitelja i postati poznat na Instagramu onda je intervju koji sam dala Anteni Zadar nešto što morate pročitati.

Antena – Kako povećati broj pratitelja i postati popularan na Instagramu

podcast

Moj prvi, i nadam se ne zadnji, podcast. Imate li 1:31 sat slobodno, a zanimaju vas influenceri, društvene mreže i digitalni marketing onda je ovaj podcast s ekipom iz Surovih Strasti nešto što obavezno morate čuti.

Surove Strasti – Ivana Šulc

Nadam se da ćete uživati u čitanju. Udobno se smjestite, uzmite kavu i vežite se jer polijećemo!

Potpis

%d blogeri kao ovaj: